Днес като във всяко училище, така и в Трето основно училище

...
Днес като във всяко училище, така и в Трето основно училище
Коментари Харесай

Да ходиш с кеф на училище: Две знойни даскалки събраха всички погледи в югозападно школо

Днес като във всяко учебно заведение, по този начин и в Трето главно учебно заведение “Христо Ботев ” в град Сандански бе обещано началото на образователната година. Малките първокласните бяха красиви и цветни, както всяка година, оповестява vox64.com Директорът Румен Сидеров посрещна малчугани с питка и мед. Символичен старт на годината бе даден с биенето на звънец. Директор Сидеров може да се похвали със страхотна образователна база, чисти и слънчеви стаи, дисциплинираност, както и с млади и красиви учителки.

Днес в двора на учебното заведение погледите бяха събрани от извънредно красиви учителки, които ще преподават на малчуганите от първи клас. Родители загатнаха, че в учебното заведение положителното поведение от младите преподавателки е на респект.

“Радвам се, че моето дете ще се образова тъкмо в това учебно заведение. Преподавателите са един голям чудноват екип, който работи за образованието и положителното образование на децата ни. Да не забравяме, че тъкмо учебното заведение е втория дом на нашите деца.

Пожелавам им сполучлива година” показа майка на първокласник.

Снимка: vox64.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР